Partyband til event

Er det et større event på agendaen, og du er på utkikk etter et partyband, skreddersyr vi underholdningen for nettopp deres event.

Superband består av 6 profesjonelle musikere, som har over tusen liveopptredener bak seg. Som både cover- og partyband, blir vi hyret inn til både firmafester, julebord, bryllup og større events.

Hvilken erfaring har Superband?

Vi har i løpet av 15 år som Superband, underholdt under flere store arrangementer rundt i Norge. Stadig vekk samarbeider vi med eventbyråer som Gyro, Playroom og JCP – og har vært oppvarmingsband og backingband for profilerte artister.

Vi er stolte av at enkelte musikere i Superband har spilt med artister som Rihanna, Paperboys, Karpe Diem og CC Cowboys. Og opptrådt på de største festivalene i Norge, turnert i Europa, gjentatte ganger spilt på Skavland og solgt ut Sentrum Scene.

Hva spiller vi?

Superband er et jordnært og profesjonelt partyband å samarbeide med det, og kan brukes som både husband, backingband eller coverband. Vi har et variert repertoar som stadig oppdateres, og du er garantert å ikke sitte stille!

Kan booke oss som 12 musikere

Superband kan også bookes med ytterligere 2 korister, 3 blåsere som saksofonist, trompetist og trombonist, og 1 perkusjonist. Sistnevnte utgjør et ekstra supplement til trommeslageren og spiller blant annet congas, bongotrommer, kubjelle og tamburin. Slik kan Superband telle 12 musikere fremfor 6!

Med lang erfaring som partyband har vi god kontroll på scenen og lover 100 % stemning.

Lytt til våre lydklipp og se vår video!

Ta kontakt
Låter i SB medley:
Happy – Get Lucky – Treasure – Blurred Lines – I’m Coming Out – Locked Out of Heaven – All About That Bass – Something Got Me Started – Don’t Leave Me This Way – Celebration