Hvem er Superband?

Vi er ett av Norges mest underholdende party- og coverband! Vi gir 100% på alle liveopptredener, og har nærmere tusen spillejobber bak oss. Vi er et 6-manns band som består av profesjonelle musikere. I front har vi vår kvinnelige vokalist Ingunn Dalland, som setter kronen på verket sammen med vokalist Svein Håkon Henriksen.

Med resten av bandmedlemmene, Lasse Weeden på bass, Mikkel D. Mathiesen på tangenter, Eirik Askerøi på gitar og Kristoffer Carlsen på trommer, lover vi deg et forrykende samspill. Les mer om hver av oss ved å trykke på navnet vårt ved bildet.

Hvilken erfaring har vi?

I løpet av 15 år som Superband, har vi underholdt under flere store arrangementer rundt om i Norge. Stadig vekk samarbeider vi med eventbyråer som Gyro, Playroom og JCP – og har vært backingband for en rekke profilerte artister.

Superband er stolte av at enkelte av musikerne i bandet har spilt med artister som Rihanna, Paperboys, Karpe Diem og CC Cowboys samt opptrådt på de største festivalene i Norge, turnert i Europa, gjentatte ganger spilt på Skavland samt solgt ut Sentrum Scene.

Kan booke oss som et større band

Superband kan også bookes med ytterligere 2 korister, 3 blåsere som saksofonist, trompetist og trombonist, og 1 perkusjonist. Sistnevnte utgjør et ekstra supplement til trommeslageren og spiller blant annet congas, bongotrommer, kubjelle og tamburin. Slik kan Superband telle 12 musikere fremfor 6!

Spiller også i bryllup, på sommerfester,firmafester, julebord og private fester

Vi tar ikke bare på oss store oppdrag, men også små og mellomstore. Vi tilpasser oss din fest eller bedriftens arrangement, og får dansegulvet til å svinge – uansett fest!

Superband byr på et variert og oppdatert repertoar, med sanger som har fått mennesker til å danse i alle tider. Pakken vi leverer passer selvsagt til alle anledninger, men vær obs, ikke regn med å sitte stille!

Type oppdrag: Alle
Primær aldersgruppe: Alle
Spilletid: maks 3 x 45 min
Spilleslutt: senest kl. 02.30
Honorar: Pris på forespørsel
Lydanlegg: Avtales særskilt
Kost kommer i tillegg
Transporttillegg/losji (kommer i tillegg ved lengre avstander og avtales særskilt)

Avbestillingsregler/-gebyr (med mindre annet er eksplisitt avtalt):

25 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 6 måneder eller mer til arrangementsdato

50 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 3 måneder eller mer (men under 6 måneder) til arrangementsdato

75 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er 2 måneder eller mer (men under 3 måneder) til arrangementsdato

100 % av sum utstyrsleie/artisthonorar betales ved avbestilling dersom det er under 2 måneder til arrangementsdato

Avbestillingsgebyr påløper uavhengig av eventuell force majeure (og force majeure lignende tilfeller) som eksempelvis krig, naturkatastrofer, pandemier, sykdomsutbrudd over landegrenser, streik, importrestriksjoner mv.

***

Til orientering vil man kunne oppleve at bandet ved enkelte anledninger stiller med vikar(-er). Det vil i så tilfelle benyttes musikere av tilsvarende høy kvalitet som bandets originale besetning. Kunde vil ikke forhåndsinformeres om en slik endring, med mindre kunde eksplisitt etterspør slik informasjon. Avtalt honorar forblir uendret.