Live band til privat fest

Planlegger du en privat fest og ønsker et live band? Du får band i alle størrelser og fasonger. Med Superband får du et 6-manns band med to vokalister i front. Vi er et band med lang erfaring og har spilt nærmere tusen liveopptredener rundt i Norge.

100% stemning med live band

Vi opplever stadig henvendelser fra privatpersoner som går inn for å lage tiårets beste private fest. Disse festene digger vi å spille på som live band.

Erfaringsvis får vi taket til å løfte seg og et lokale fullt av hoppende, glade folk, som koser seg gløgg ihjel. Vi liker når skoene nærmest blir sparket av og kjente strofer raller ut i lokalet.

Hvem er Superband?

Vi er et party- og coverband med 6 profesjonelle musikere. Noen av våre bandmedlemmer har opptrådt med både Rihanna og Paperboys, spilt på de største festivalene i Norge og turnert i Europa. Vi har vært oppvarmingsband og backet flere kjente artister, og blir hyret til store arrangementer til mindre bryllup, julebord og firmafester.

Skreddersyr spilleoppdrag

Vi spiller også på private fester, og kan skreddersy et opplegg som passer nettopp din fest! Vi har et variert repertoar som oppdateres jevnlig. Om en sjanger er mer ønskelig enn en annen sjanger, spiller vi selvsagt mest av det som er ønskelig.

Om målet er temafest der 80-tallet står på invitasjonen, gjør vi festen komplett med coverlåter fra 80-tallet. Uansett stil eller sjanger lover vi 100% stemning, og en fest ingen vil glemme. Ingen spillelister fra mobilen kan slå et live band.

Lytt til våre lydklipp og se vår video!

Ta kontakt
Låter i SB medley:
Happy – Get Lucky – Treasure – Blurred Lines – I’m Coming Out – Locked Out of Heaven – All About That Bass – Something Got Me Started – Don’t Leave Me This Way – Celebration