Oppkvikkende underholdning til bryllup

Superband gir deg førsteklasses underholdning i bryllup. Vi er et coverband som har underholdt i bryllup i mer enn 15 år, og tilbakemeldingene er at vi får taket til å løfte seg under bryllupsfesten og har en leveringsgrad på 100%. Vi går alltid «all in» for å levere det beste vi kan, for å gjøre underholdningen i ditt bryllup til en suksess.

Hvem er Superband?

Vi er et 6-manns band med en kvinnelig og mannlig vokalist i front. Ingunn Dalland setter kronen på verket sammen med Svein Håkon Henriksen. Med Lasse Weeden på bass, Mikkel Damsleth Mathiesen på tangenter, Eirik Askerøi på gitar og Kristoffer Carlsen på trommer, kan vi love deg et forrykende samspill. Som profesjonelle musikere har vi hatt nærmere tusen liveopptredener, der spilleoppdragene varierer fra bryllup, til firmafest til store events.

Hva spiller vi?

Vi byr på et variert og oppdatert repertoar, med sanger som har fått mennesker til å danse i alle tider. Pakken vi leverer med sanger passer til alle anledninger. Men vær obs, du bør ikke regne med å sitte stille!

I et bryllup har du gjerne en miks av alle aldre. Du skal please tanter og onkler, men også dine venner. Med Superband som underholdning i bryllupet vil alle danse – til og med bestemor på 80 år.

Se vår video og lytt til våre lydklipp!

Ta kontakt
Låter i SB medley:
Happy – Get Lucky – Treasure – Blurred Lines – I’m Coming Out – Locked Out of Heaven – All About That Bass – Something Got Me Started – Don’t Leave Me This Way – Celebration