Underholdning til firmafest

Er firmafest på agendaen, og du er ute etter underholdning? Superband er et party- og coverband som elsker å underholde på firmafester. Vi er et 6-manns band som er lidenskapelig opptatt av å dele musikk, som får taket til å løfte seg og dansegulvet til å være fullt!

Hvem er Superband?

Vi er et band med lang erfaring og har nærmere tusen liveopptredener bak oss. Som profesjonelle musikere er vi opptatt av å levere 100% på hvert spilleoppdrag vi blir hyret til, og firmafest er ingen unntak. Kanskje det er jubileum? Kick off? Konferanse? Eller et annet større bedriftsevent?

Vi har lang erfaring

Superband har også erfaring som backingband for profilerte artister, husband ved ulike prisutdelinger, underholdning under middag og/eller aperitiff – og selvsagt som firmafestens underholdningsband på kvelden, der vi kliner til med coverlåter som får den beskjedne sjefen til den utadvendte kommunikatøren til å danse side om side så svetten pipler i pannen.

Hva spiller vi?

Vi tilbyr et variert og oppdatert repertoar. Vi blander nye og gamle låter slik at det faller i smak for alle aldre. Hver obs, med vårt repertoar er du garantert å ikke sitte! Målet med å leie inn Superband som underholdning til firmafesten må være at dette skal være tidenes firmafest, og at alle skal ha det gøy. Det lover vi!

Lytt til våre lydklipp og se vår video!

Ta kontakt
Låter i SB medley:
Happy – Get Lucky – Treasure – Blurred Lines – I’m Coming Out – Locked Out of Heaven – All About That Bass – Something Got Me Started – Don’t Leave Me This Way – Celebration