Underholdning til sommerfesten

Når sommeren kommer står selvsagt en sommerfest på planen. Er du ute etter underholdning til sommerfesten? Underholdning som gjør en fest komplett, der alle koser seg og danser til langt ut på natten? Superband tilfredsstiller disse ønskene. Vi er et 6-manns band med erfaring fra over tusen liveopptredener, og er kjent for å gi 100% – sommerfest som firmafest til større events.

Norges beste partyband

Superband er et party- og coverband, og er kjent for å løfte taket på et hvert arrangement, og garanterer partystemning på årets sommerfest. Vi kommer der du er – enten det er på en bryggekant ved fjorden, i en hage, på en øy, på taket eller midt i sentrum. Vi kan dessverre ikke garantere bra vær, men vi garanterer topp stemning!

Sommerhits utover natten

Vårt repertoar er variert og oppdatert, og faller i smak hos enhver. Vi kan også skreddersy musikken for å gi dere en unik underholdning til sommerfesten. Kanskje du ikke ønsker partystemning, men i stedet en lounge setting med behagelige sommertoner, der du nipper til drikke i solsteika med solbrillene godt plantet på neseryggen?

Eller sommerfesten der gamle slagere synges av full hals, mens du danser deg svett. Vi tilpasser oss sommerfesten.

Vi kan også hyres som backingband, dersom det er ønskelig med flere artister som skal underholde under sommerfesten. Nysgjerrig på hvordan vi høres ut? Lytt til våre lydklipp og se vår video!

Ta kontakt
Låter i SB medley:
Happy – Get Lucky – Treasure – Blurred Lines – I’m Coming Out – Locked Out of Heaven – All About That Bass – Something Got Me Started – Don’t Leave Me This Way – Celebration