Underholdning til julebord

Det er dags for å planlegge underholdningen til årets julebord, en happening som mange gleder seg til. Det er mye som skal tilrettelegges når det kommer til underholdning, lokale, mat og annet.

Hvorfor velge Superband?

Blant alle valgene du skal ta mener vi at valg av band er avgjørende. Målet er at gjestene skal løsne på snippen, slå seg løs på dansegulvet og ha det skikkelig moro. Med Superband kan vi garantere én ting, og det er at dansegulvet blir fullt.

Vi er et band med lang erfaring og har nærmere tusen liveopptredener bak oss. Som profesjonelle musikere er vi opptatt av å levere 100% på hvert spilleoppdrag vi blir hyret til, og julebord er intet unntak.

Vi tilpasser oss ditt behov

Kanskje behovet er et husband som følger dere hele kvelden, som underholdningsinnslag under middag og dessert samt fanfarer til prisutdelinger? Eller som kveldens partyband, der vi spiller den ene kjente coverlåten etter den andre, mens du synger med av full hals, hoppende med armene i været. Det er ingenting som gjør oss mer glade enn å se en bedrift løsne på snippen, slenge av seg skoene og leke danseløver.

Backingband for profilerte artister

Vi blir også hyret inn som backingband for profilerte artister. Vi tilpasser oss bedriftens agenda, og er vant til å lage underholdning for både små og store julebord.

Sjekk vårt varierte repertoar, lytt til våre lydklipp og se vår video!

Ta kontakt
Låter i SB medley:
Happy – Get Lucky – Treasure – Blurred Lines – I’m Coming Out – Locked Out of Heaven – All About That Bass – Something Got Me Started – Don’t Leave Me This Way – Celebration