Svein Håkon Henriksen

Lead vokal

Svein Håkon Henriksen (lead vokal, kor, tamburin og «side-kick») har vært vokalist så lenge han kan huske. Han ble ikke født med bare ski på beina, men også med klang i stemmen. Han tok sin utdannelse ved Høgskolen i Oslo, og musikkutdannelsen fra NLA Høgskolen i Staffeldtsgate i Oslo.

Svein Håkon har sunget og spilt med et bredt spekter av artister, kor og band, deltatt i Melodi Grand Prix og sunget på Beat for Beat. Denne sørlendingen elsker å stå på scenen, og lager alltid liv og røre.

Skaper vanvittig god stemning på scenen

Hans utpregede «skarre-r» mister noen ganger sin sjarm da han liker å skifte til andre dialekter utover kvelden. Sammen med vokalistmakker Ingunn Dalland, er han kjent for å skape vanvittig god stemning på scenen!

Vokalisten har opplevd rare hendelser fra scenen. En gang slo han ut fortanna i åpningslåten, fordi gitaristen svingte seg med i dansen og traff mikrofonstativet så det sang etter. Resten av kvelden måtte Svein Håkon synge med et noe anstrengt smil. Men sporty som han er, gjorde han sitt beste til tross for en utslått tann!